Menu

Do the things you love

Wat ik doe

Ik ben flexibel inzetbaar voor creatieve communicatie bij verandering. Dat is een ruim begrip. Daarom ben ik benieuwd over welke vraag je met mij in gesprek zou willen.

  • Wat moet ik doen om van onze medewerkers bevlogen medemerkers te maken?
  • Welke consequenties heeft de herpositionering van ons merk voor onze communicatie?
  • Wie helpt mij aan een Schrijfkompas met communicatietips voor alle medewerkers?
  • Hoe word ik een inspirerende eindbaas voor al mijn medewerkers?
  • Hoe krijg ik de magic in ons businessplan?

 

KLM
NIMA
Hallmark
Cars & Joy

Eigen werk

Schrijven doe ik ook als iets mij opvalt, raakt of wanneer ik iets ontdek waarvan ik denk dat het jou ook zal interesseren. Mijn blogs kun je lezen op Management Team, Adformatie en NIMA.

turn business priorities into peoples' practice

Communicatie bij verandering

Bij een koerswijziging wordt op het hoogste niveau de urgentie gevoeld om positie te kiezen en daar naar toe te werken. Hét moment dat mens en merk samenkomen. Daar hoort een goed verhaal bij. Om de markt te overtuigen, maar ook om medewerkers deel te laten uitmaken van het plan. Want als zij het verhaal al niet geloven? Leiders van nu snappen dat het zo werkt, en pakken hun rol met verve op!

Schrijfkompas & coaching

Is jouw klantcontact merkproof? Ik help je om een optimale klantbeleving te creëren voor elk touchpoint in de customer journey. Schrijftips én tops vind je terug in een inspirerend SchrijfKompas. Het goed leren toepassen van je Schrijfkompas is stap twee. Als Schrijfcoach kan ik je daarbij helpen. Ik deed dit eerder voor TUI, Ziggo, Hallmark, Rabobank, Fred de la Bretoniere en Shabbies.

Copy producties

Tijdelijk extra power op een grote schrijfklus nodig en toch zeker zijn van de juiste tone of voice en merkbeleving? Informeer dan naar de inzet van team Pyth. Mensen waar ik fijn mee samenwerk, die flexibel inzetbaar zijn, zelfstandig werken én conform briefing leveren.

Contact opnemen?
Amerikastraat 3|5232 BE ’s-Hertogenbosch|073 – 820 00 15|06 – 509 341 97|info@pyth.nl